WAAROM KIEZEN VOOR RIJLES DORDRECHT?

U woont in Dordrecht en wilt graag rijles volgen, nauw dan bent u bij beste rijschool Dordrecht op het juiste adres. Wij geven al reeds tientallen jaren rijles in Dordrecht maar ook in heel Nederland. Met onze ervaren instructeurs en onze A1 auto's zijn wij in staat u de beste tools en kennis bij te brengen van het rijverkeer in heel Nederland en Europa. Wij focussen ons niet alleen op de wetgeving binnen Europa maar ook van de buurlanden, zodat u gegarandeerd bent dat u de basiskennis bezit voor indien u ooit zou willen rijden naar een van onze prettige buurlanden. Bij ons rijdt u in de wagen naar uw keus.

WELKE TYPEN RIJLES VERZORGEN JULLIE?

Hier bij rijschool Dordrecht verzorgen we rijles voor alle categorie rijwielen voor de openbare maar ook private wegen. We hebben van de normaal bekende rijlessen tot spoedcursussen waarbij we u binnen 2 weken klaargestoomd hebben om deel te kunnen nemen aan het theoretisch deel van het rijexamen. Met uw inspanning en wilskracht en anderzijds met onze deskundigheid en kennis kunt u binnen 1 maand reeds beschikken over uw rijbewijs in elke categorie maar wenselijk. Onze rijlessen worden op locatie maar ook aan huis of werk verzorgd indien u dat wenst. U bepaald u tempo en de plek waar u met plezier leert hoe te rijden binnen Nederland en omstreken.

HOEVEEL KOST HET MIJ?

Zoals u merkt zijn wij zeer breed in onze bedrijfsvoering om u als cliënt tegemoet te komen. Wij streven ernaar dat u veilig maar met plezier en vooral kennis en vaardigheid deel neemt aan het verkeer. Daarom zijn onze prijzen afgestemd op uw behoefte. Helemaal afhankelijk van waar u de lessen wilt volgen en hoe lang en intensief u de lessen wilt volgen. In samenspraak met u wordt een stappenplan en leerschema opgezet waarna er dan een prijs wordt afgesproken.