Betrouwbare penetratietest uitvoeren

Ben jij op zoek naar een goede penetratietest voor jouw nieuwe software? Dan ben je hier op de juiste plek terecht gekomen. Een penetratietest laten uitvoeren bij dit bedrijf betekent dat je gegarandeerd een professionele en grondige penetratietest zal ontvangen. Met een penetratietest van dit bedrijf zal je niet meer twijfelen aan de veiligheid van jouw nieuwe software. Een penetratietest moet zorgvuldig en met veel concentratie uitgevoerd worden. Daarom is dit bedrijf de beste keuze waarbij je een penetratietest kan laten doen. Neem daarom snel contact op met dit bedrijf en bekijk welke penetratietest de beste oplossing is voor jou!

Wat is een penetratietest?

Een penetratietest, soms ook wel een pentest genoemd, test of jouw software veilig is van hackers en andere virussen. Tijdens een penetratietest gaan professionele IT'ers op zoek naar eventuele zwakheden in jouw nieuwe software, zodat je deze punten kunt gaan versterken in de toekomst. Een penetratietest is daarom altijd zeker aan te raden voor bedrijven die veel informatie online bewaren. Je hebt bij dit bedrijf ook nog keuze uit welke soort penetratietest ze voor jou kunnen doen. Daarom is dit het beste bedrijf die er is om een penetratietest te laten uitvoeren. Zij zorgen voor een penetratietest die bij jouw bedrijf past.

Jouw keuzes

Bij dit bedrijf heb je een penetratietest die bij elke behoefte past. Een penetratietest kan namelijk op verschillende manieren worden uitgevoerd. Een van de manieren waarop je een penetratietest kan uitvoeren noemen zij de Black Box. Dit is een penetratietest die het meeste lijkt op een echte aanval van hackers. Je geeft ze geen informatie, waardoor ze zelf gaan zoeken. Een tweede manier om een penetratietest uit te voeren noemen zij de Grey Box. Hier gaan ze met en zonder informatie de penetratietest uitvoeren. De laatste type penetratietest noemen zij White Box. Hier gaan ze specifiek naar iets op zoek.